Leuke zeilvakanties

ALLE ZEILVAKANTIES EN ZEILWEEKENDEN OP EEN RIJ!

heerlijk ontspannende

ZEILVAKANTIES

De leukste zeilvakanties en aanbiedingen voor de meest bijzondere plaatsen. Ga op vakantie in het voorjaar of in de prachtige zomermaanden.

actieve en single

ZEILVAKANTIES

Ben je graag actief tijdens je vakantie? Laat je inspireren met actieve en/of bijvoorbeeld single zeilreizen.

groepszeilvakanties

VOOR IEDEREEN

Reis je liever in een groep? Sluit aan bij diverse groepszeilvakanties over de hele wereld. Kijk ook op leuke bedrijfsuitjes.

Zeilvakanties en zeilweekenden in Europa

Een zeilvakantie in Europa geeft u enorm veel mooie mogelijkheden. Combineer de mooiste steden met een heerlijke zeilvakantie of gezellig zeilweekend. Een mooie combinatie tussen de rust en genieten op het water en vervolgens de mooiste steden bezoeken in Europa. Van Barcelona, de Portugese kust, Italië, Frankrijk en nog veel meer leuke bestemmingen. Vink uw bucketlist af en geniet met volle teugen van een combinatie van zeilen en steden.

  • Zeilvakanties en weekenden voor singles en alleengaanden op de Waddenzee vanaf €239 Meer informatie

  • Zeilvakanties in Turkije, Griekenland en Kroatiëvanaf €700 Meer informatie

  • Vlaamse zeilweekenden vanaf €250 Meer informatie

Actieve zeilvakanties en zeilweekenden

Zeilen, het gevoel van vrijheid en water in uw gezicht. Het ultieme van vrijheid en lekker tot rust komen. Maar ook een zeilvakantie kan erg actief zijn. Hard werken en zorgen dat u de juiste koers kunt varen. Een actieve zeilvakantie is het vinden van prachtige bestemmingen voor uw tocht en genieten van de elementen. Een bijzondere vakantie die u niet snel meer zal vergeten.

  • Actieve zeilvakanties en zeilweekenden vanaf €239 Meer informatie

Verre zeilvakanties in de Cariben

In het leven zijn er zoveel verschillende bijzondere bestemmingen te bezoeken. Zo ook de bijzondere verre zeilvakanties. En dan staat bovenaan het wensenlijstje waarschijnlijk een zeilvakantie in het schitterende Caribische gebied. De bestemmingen zijn eindeloos en zo ook het aanbod. Zo kunt u zelf een vlucht nemen en daar opstappen. Of u nu zelf wilt zeilen, een schipper nodig heeft of juist bij een groep wilt aansluiten. Bekijk onderstaand een divers aanbod.

Zeilgroepsreizen

Stel u bent dol op zeilen maar in uw omgeving zijn er weinig liefhebbers. Toch zou u dolgraag een zeilvakantie willen boeken. Wij bieden u daarom een overzicht van verschillende groepszeilvakanties waar u bij kunt aansluiten. Leer nieuwe mensen kennen, geniet van het zeilen en bezoek mooie bestemmingen. Een vakantie die u niet snel meer zult vergeten.

10 JAAR ERVARING

van actief, single tot de verste zeilreizen

DIVERS AANBOD

van Europa tot Kroatië, van de Caribean tot Azië.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot groepsreizigers

ZEILVAKANTIES

wist je dat?


Op zoek naar een zeilvakantie? Wij bieden u graag een aanbod aan zeilvakanties in Europa en daarbuiten. Heerlijk genieten van het ultieme gevoel van vrijheid. Want wat is er nu lekkerder dan de zoute lucht, spetters in uw gezicht terwijl u hard werkt om de juiste koers te varen. Of u nu een ontspannen zeilvakantie zoekt of een actieve vaartocht. In alle gevallen zijn er mogelijkheden. Bijvoorbeeld binnen Europa zijn er al ontzettend veel mogelijkheden. De vele wateren, zeeën en rivieren geven u de kans om u helemaal tot rust te laten komen. Even helemaal afgezonderd van de buitenwereld terwijl u geniet van de elementen van de natuur. Heeft u al een idee waar u naar op zoek bent? Of u nu een zeiljacht wilt huren, een flottielje zoekt, een zeilboot met schipper of heerlijk wilt meevaren. Zeilen is een onvergetelijke vakantie. De opties zijn uitgebreid en bieden u de kans om een optie te kiezen die aansluit bij uw wensen. Vaar mee met een eigen ervaren schipper of sluit aan bij een leuke zeilgroep die op zoek zijn naar een onvergetelijke zeilvakantie. Naast de samenstelling zijn er ook veel bijzondere bestemmingen.

Niet alleen in België en Nederland zelf (we hebben prachtige bestemmingen in ons eigen land) maar ook in Europa en daarbuiten. Geniet van het prachtige Griekenland, verken Italië of maak kennis met de ongelooflijk mooie natuur van Kroatië. Maar ook diverse andere droombestemmingen zijn beschikbaar. Hoe mooi is het om door het Caribische gebied te varen? Geniet van de meest blauwe stukken water die er ter wereld zijn, aanschouw de natuur en maak het een onvergetelijke zeilvakantie. Het vinden van een geschikte optie begint dan ook hier. Wij bieden u op deze website een overzicht van passende zeilvakanties in elke prijscategorie. Zo kunt u verkennen welke mogelijkheid aansluit bij uw budget en wensen. Van een leuke groep tot aan een ontspannen zeilvakantie met uw eigen samenstelling. We hopen u te inspireren en wensen u bij voorbaat een onvergetelijke zeilvakantie toe.

ZEILEN GEEFT RUST

en zorgt ervoor dat u helemaal kunt kalmeren. Tijdens het zeilen kunt u helemaal ontspannen of juist ontspannen door inspanning. Het kiezen van een zeilvakantie is dus een echte aanrader.

IN EEN GROEP REIZEN IS LEUK!

Discovery zeilvakanties erin gelooft dat het reizen in een groep erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met groepsreizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

ZEILEN VOOR IEDER WAT WILS

Zeilvakanties zijn er in alle soorten en maten. Het hele jaar door de meest verschillende reizen waar jij van kunt genieten. Of je nu in Nederland blijft gaat in het voorjaar of een verre reis maakt in de zomer, herfst of winter.