Zeilen op de Friese meren

ZEILVAKANTIES, ZEILWEEKENDEN, UITJES EN TEAMBUILDING OP DE FRIESE MEREN.

Zeilen op de Friese meren: vakanties, weekenden en uitjes

Onze Noorderburen in Nederland hebben een aantal prachtige gebieden voor een heerlijke zeilvakantie. De Friese meren zijn hierin een onvergetelijke avontuur. Kilometers aan prachtige natuur, schitterende en pittoreske plaatsen en de meest bijzondere wateren. Een zeilvakanties op deze Friese meren zijn een vakantie op zich. Een moment om helemaal tot rust te komen en heerlijk te genieten van de welverdiende rust. Bekijk onderstaande de verschillende mogelijkheden.

  • Zeilvakanties en weekenden voor singles en alleengaanden op de de Friese Meren vanaf €239 Meer informatie

  • Vlaamse zeilweekenden op de Friese Meren vanaf €250 Meer informatie

  • Bedrijfsuitje zeilen bij de Friese Meren  Meer informatie

Op zoek naar een zeilvakantie op de Friese meren? Friesland heeft diverse meren waar het heerlijk vertoeven is. Gaat u voor een klein meer waar u lekker kan rond dobberen en van het water en de zon kan genieten? Of heeft u liever een van de grotere meren, waar u wellicht wat meer avontuur op kan zoeken en meer met het zeilen zelf bezig kan zijn? Wat u ook zoekt, Friesland heeft het allemaal. Het Sneekermeer, dat zijn naam dankt aan de nabijgelegen plaats Sneek is een van deze meren. Er worden hier jaarlijks vele zeilwedstrijden georganiseerd. Dit is ook het meer waar de jaarlijkse Sneekweek plaatsvindt. Leuk als u een vakantie zoekt waarbij u andere zeilers kunt ontmoeten en niet vies bent van wat competitie. Daarnaast is er het Slotermeer, gelegen ten Noorden van de stad Sloten en ten oosten van de stad Balk. Dit meer is soms maar 1.20m diep en vooral ook bekend van de Elfstedentocht, die dit keer dan zelfs twee keer aandoet. Of wat dacht u van het Tjeukemeer, in het zuiden van Friesland. Wist u dat dit het grootste binnenwater van deze Nederlandse provincie is? Hier valt in de zomer een hoop te beleven, en staat dus garant voor een actieve zeilvakantie vol avontuur en uitdagingen!

Als u denkt aan een zeilvakantie in eigen land dan zijn de Friese meren daar waarschijnlijk wel het meest klassieke voorbeeld van. Saai omdat de bestemming al zo lang bestaat? Helemaal niet! Wellicht kunt u hier juist uw voordeel mee doen. Op de Friese meren worden jaarlijks vele zeilwedstrijden gehouden. Voor ieder is er wat wils. Bent u op zoek naar een zeilvakantie Friese meren zodat u andere zeilers kunt ontmoeten om samen het zeil avontuur aan te gaan? Dit is uiteraard mogelijk. Maar ook als u op zoek bent naar een zeilvakantie waarin u zelf de touwtjes volledig in handen heeft behoort op de Friese meren tot de opties. Uw zeilvakantie begint hier. Of u nu op zoek bent naar een avontuurlijke zeilvakantie in uw eentje, of liever aansluit bij een groep om samen te zeilen en nieuwe mensen te ontmoeten, bij ons vindt u ze allemaal. Op deze pagina hebben we al onze zeilvakanties Friese meren op een rijtje gezet, zodat u in een oogopslag kunt zien welke vakanties bij uw wensen en budget passen. Wij wensen u veel inspiratie toe bij het uitzoeken van de zeilvakantie en straks uiteraard een fantastische vakantie!

10 JAAR ERVARING

van actief, single tot de verste zeilreizen

DIVERS AANBOD

van Europa tot Kroatië, van de Cariben tot Azië.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot groepsreizigers

GROEPSREIZEN WEETJES

wist je dat?


ZEILEN GEEFT RUST

en zorgt ervoor dat u helemaal kunt kalmeren. Tijdens het zeilen kunt u helemaal ontspannen of juist ontspannen door inspanning. Het kiezen van een zeilvakantie is dus een echte aanrader.

IN EEN GROEP REIZEN IS LEUK!

Discovery zeilvakanties erin gelooft dat het reizen in een groep erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met groepsreizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

ZEILEN VOOR IEDER WAT WILS

Zeilvakanties zijn er in alle soorten en maten. Het hele jaar door de meest verschillende reizen waar jij van kunt genieten. Of je nu in Nederland blijft gaat in het voorjaar of een verre reis maakt in de zomer, herfst of winter.