Zeilen op de Waddenzee

ZEILVAKANTIES, ZEILWEEKENDEN, UITJES EN TEAMBUILDING OP DE WADDENZEE.

Zeilen op de Waddenzee: vakanties, weekenden en uitjes

De Waddenzee is een magische plaats om te zeilen. Prachtige gebieden, enorm veel natuur en uitdagende elementen. Zeilen zal nooit meer hetzelfde zijn wanneer u de Waddenzee zult trotseren. Of u nu een zeilvakantie op de Waddenzee boekt met een schipper, zelf wilt varen of liever aansluit bij een groepsreis. Of dat u op zoek bent naar een bedrijfsuitje zeilen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Onderstaand bieden we u een aantal opties voor een onvergetelijke zeilervaring. We wensen u bij voorbaat veel plezier toe.

  • Zeilvakanties en weekenden voor singles en alleengaanden op de Waddenzee vanaf €239 Meer informatie

  • Vlaamse zeilweekenden op de Waddenzee vanaf €250 Meer informatie

  • Bedrijfsuitje zeilen bij de Waddenzee  Meer informatie

Op zoek naar een zeilvakantie in eigen land? De Waddenzee is een prachtig stukje eigen land dat zich uitstekend leent voor een leuke zeilvakantie. Ziet u het plaatje al voor u? Heerlijk dobberen over de Waddenzee, en als u moe bent lekker aanmeren op een van de prachtige Waddeneilanden? U kunt iedere dag van de week een ander eiland aandoen. Texel, waarschijnlijk het meest bekende eiland van allemaal. Hier kunt u heerlijk uitrusten op het strand, of alle leuke stadjes die het eiland kent verkennen met de auto of per fiets. Of bezoek Osteynde, het enige dorp dat Vlieland rijk is. Bezoek Terschelling als u tussen het zeilen door even een dag rustig aan wil doen, en geniet hier van de ongerepte natuur en rust die dit eiland te bieden heeft. Naast de Waddeneilanden kunt u uiteraard ook nog aanmeren in de kop van Nederland, zoals bijvoorbeeld in Friesland of Groningen. Kortom, genoeg te zien en te beleven. Wilt u alleen op de boot en op het water blijven? Ook geen enkel probleem. Voel de wind in de zeilen, zon op uw gezicht en even nergens anders mee bezig hoeven te zijn dan het zeilen zelf. En dat zonder lange reis voorafgaand aan uw vakantie. Dus binnen enkele uurtjes kan uw vakantie al beginnen!

Weet u nog niet helemaal hoe u graag uw vakantie wilt vieren op de Waddenzee? Geen probleem, wij hebben een divers aanbod waaruit u kunt kiezen, zodat er altijd een vakantie tussen zit die bij u past. Of u nu op zoek bent naar een rustige zeilvakantie, of liever wat meer avontuur wilt. Er zijn mogelijkheden om een ervaren schipper mee te nemen op zee, zodat u zelf dat stuk uit handen kunt geven. Maar u kunt het hele avontuur natuurlijk ook zelf aangaan, of met een groep anderen die net als u dol zijn op zeilen en er samen een onvergetelijke reis van maken vol nieuwe, gezamenlijke herinneringen. Volop mogelijkheden om de zeilvakantie helemaal naar uw eigen wensen in te vullen. De eerste stap richting deze onvergetelijke zeilvakantie Waddenzee begint dan ook hier. Wij hebben ons aanbod overzichtelijk voor u op een rijtje gezet, zodat u de zeilvakantie die het beste bij uw wensen aansluit zo gevonden hebt. Daarnaast hebben we zeilvakanties in diverse prijsklassen, zodat u in een oogopslag terug kunt vinden of er een zeilvakantie is die passend is bij uw eigen budget. Laat de voorpret maar vast beginnen! Wij wensen u vast een onvergetelijke zeilvakantie toe en hopen u te inspireren met ons aanbod.

10 JAAR ERVARING

van actief, single tot de verste zeilreizen

DIVERS AANBOD

van Europa tot Kroatië, van de Cariben tot Azië.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot groepsreizigers

GROEPSREIZEN WEETJES

wist je dat?


ZEILEN GEEFT RUST

en zorgt ervoor dat u helemaal kunt kalmeren. Tijdens het zeilen kunt u helemaal ontspannen of juist ontspannen door inspanning. Het kiezen van een zeilvakantie is dus een echte aanrader.

IN EEN GROEP REIZEN IS LEUK!

Discovery zeilvakanties erin gelooft dat het reizen in een groep erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met groepsreizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

ZEILEN VOOR IEDER WAT WILS

Zeilvakanties zijn er in alle soorten en maten. Het hele jaar door de meest verschillende reizen waar jij van kunt genieten. Of je nu in Nederland blijft gaat in het voorjaar of een verre reis maakt in de zomer, herfst of winter.