zeilvakantie Caribisch gebied

ZEILVAKANTIE CARIBISCH GEBIED OVERZICHT

Zeilvakanties Caribisch gebied

De mooiste landen, helderblauwe wateren en ongerepte natuur. Wilt u een schitterende en vooral onvergetelijke zeilvakantie? Kies voor een zeilvakantie in het Caribische gebied. Deze gebieden zijn een lust voor het oog, een schitterende zeilbestemming en zal u onvergetelijke herinneringen opleveren. Bezoek tijdens een zeilvakantie het mooie Cuba, vaar naar Curacao of geniet van bijvoorbeeld Bonaire. De mogelijkheden zijn eindeloos en er is zoveel te zien. Bekijk onderstaand de verschillende mogelijkheden.

Wuivende palmbomen, tropische stranden. Het ene eiland is groen en bergachtig, terwijl het andere een prachtig wit zandstrand heeft en onder water een wereld te vinden is van mooie en kleurrijke koralen. Klinkt dit alles u als muziek in de oren? Dan is een zeilvakantie in het Caribisch gebied wellicht wat voor u. Het Caribisch gebied strekt zich uit vanaf Florida tot Venezuela. In het zuidelijke deel van dit gebied zijn de Windward Islands te vinden. Dit wordt ook wel het tropische paradijs genoemd, en dit gebied heeft deze bijnaam niet voor niets. Zuidelijker bevindt zich het gebied dat de Grenadines heet, en dit heeft als bijnaam de bounty eilanden. U kunt zich ongetwijfeld voorstellen wat u dan te wachten staat; prachtige witte stranden en een heldere blauwe zee. Het is dan ook een prachtig gebied waar u de mooiste herinneringen kunt maken tijdens een zeilvakantie, en vele mooie plekken kunt aandoen tijdens deze vakantie. Het is zelfs zo dat er bepaalde baaien en eilanden zijn die alleen per boot te bereiken zijn, dus u ziet bij een zeilvakantie in het Caribisch gebied mogelijk zelfs plekken waar veel mensen nooit terecht zullen komen tijdens hun leven. Het Caribisch gebied leent zich uitstekend voor een lange zeilvakantie. Ontdek dit prachtige gebied vanaf de zee en verwonder u over de mooie natuur die dit gebied te bieden heeft.

Wilt u alle tijd nemen om te kunnen genieten van de omgeving? Dan is een zeilvakantie waarbij u een boot huurt met een eigen schipper wellicht iets voor u. De schipper zorgt ervoor dat u veilig op de plaats van bestemming aankomt terwijl u de omgeving in zich opneemt en geniet van uw vakantie. Bent u op zoek naar wat meer avontuur of wilt u de touwtjes zelf in handen hebben? Ook dan behoort een zeilvakantie Caribisch gebied tot de mogelijkheden. U kunt namelijk ook prima alleen een zeilboot huren, zonder bemanning of extra diensten. Hierdoor kunt u uw eigen koers bepalen en zelf beslissen waar u heen gaat en hoe lang u ergens verblijft. Bent u eigenlijk meer op zoek naar een vakantie waarbij u ook andere mensen kunt leren kennen en samen op kunt trekken gedurende de vakantie? Boek dan een groepsvakantie en ontdek het zeilen in het Caribisch gebied samen met anderen! Welke vorm van zeilvakantie u ook zoekt, wij hebben een uitgebreid en overzichtelijk aanbod op onze site, zodat u in een oogopslag kunt zien welke vakantie aan uw wensen en budget voldoen. We wensen u in ieder geval vast een onvergetelijke en inspirerende zeilvakantie toe!

10 JAAR ERVARING

van actief, single tot de verste zeilreizen

DIVERS AANBOD

van Europa tot Kroatië, van de Cariben tot Azië.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot groepsreizigers

GROEPSREIZEN WEETJES

wist je dat?


ZEILEN GEEFT RUST

en zorgt ervoor dat u helemaal kunt kalmeren. Tijdens het zeilen kunt u helemaal ontspannen of juist ontspannen door inspanning. Het kiezen van een zeilvakantie is dus een echte aanrader.

IN EEN GROEP REIZEN IS LEUK!

Discovery zeilvakanties erin gelooft dat het reizen in een groep erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met groepsreizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

ZEILEN VOOR IEDER WAT WILS

Zeilvakanties zijn er in alle soorten en maten. Het hele jaar door de meest verschillende reizen waar jij van kunt genieten. Of je nu in Nederland blijft gaat in het voorjaar of een verre reis maakt in de zomer, herfst of winter.