zeilvakantie Kroatië

ZEILVAKANTIE KROATIË OVERZICHT

Zeilvakanties Kroatië

Prachtige wateren, vriendelijke mensen en een schitterende natuur. Welkom in Kroatië. Een waar paradijs voor de zeilende liefhebber. De Balkan heeft een enorme geschiedenis en dit zie je terug wanneer u dit mooie land zult bezoeken. Heerlijk genieten van de prachtige wateren om vervolgens de mooiste steden te bezoeken. En dit met alle historie die dit land kent. Laat uzelf verrassen door de mogelijkheden van de Balkan en bekijk onderstaande opties.

Bent u op zoek naar een leuke en bijzondere zeilvakantie in het buitenland? Een plek in Europa waar het in de zomer heerlijk weer is? Een gebied met prachtige natuur waar u heerlijk tot rust kan komen op het water? Dan is een zeilvakantie Kroatië wellicht waar u naar op zoek bent. Op uw gehuurde zeilboot vaart u over de Adriatische zee, en bepaalt u zelf welke eilanden u aandoet. U bepaalt zelf het tempo en de route. Wilt u liever mee zeilen met iemand anders? Of een boot huren met een eigen schipper? Ook dit behoort in Kroatië tot de mogelijkheden. Geniet van de zon op uw huid, de wind door uw haren en kom even helemaal tot rust. Bent u een wat meer gevorderde zeiler en zoekt u wat meer uitdaging? Ook dan is een zeilvakantie Kroatië een uitstekende keuze! Door de mistral wind is er soms sprake van een stevige bries, waardoor het ook voor de gevorderde zeiler een uitdagend gebied kan zijn. Kortom, een zeilvakantie Kroatië staat garant voor een ontspannen vakantie, waarbij er genoeg avontuur op te zoeken is voor u en uw gezin of vrienden. Kroatië is een land in Oost-Europa waar lang weinig toerisme is geweest. Echter de laatste jaren wordt Kroatië steeds populairder als vakantie bestemming en wij begrijpen wel waarom.

Het is een prachtig land met veel natuur, waar het in de zomer heerlijk weer is. Een langgerekte kustlijn, waar het heerlijk toeven is op een van de stranden. Daarnaast zijn er veel leuke stadjes die de moeite waard zijn om te bezoeken. Wat dacht u van Zagreb, de hoofdstad van het land? Of gaat u liever voor een van de kleinere steden, zoals bijvoorbeeld Split of Dubrovnik? Alles is mogelijk. Wist u trouwens dat het land Kroatië de vorm heeft van een halve maan of hoefijzer? Hierdoor heeft het lange grenzen en vele leuke buurlanden. Maar genoeg over de historie van het land. Uw zeilvakantie Kroatië is klaar om geboekt te worden, welke wensen of welk budget u ook voor ogen heeft. Wilt u graag zelf zeilen en heeft u hierbij geen hulp nodig? Boek dan alleen een zeilboot en vul uw vakantie naar eigen wens in. Gaat u voor het eerst zeilen en heeft u liever wat meer zekerheid of mensen met ervaring waar u op kunt vertrouwen? Ga dan voor een zeilschip met eigen bestuurder. Zodat u lekker ontspannen op het dek kan liggen terwijl de kapitein zorgt dat u verder vaart. Zoals u hoort, is er niets dat u nog tegen kan houden deze fantastische zeilvakantie Kroatië te boeken. Wij wensen u alvast een onvergetelijke en inspirerende vakantie toe!

10 JAAR ERVARING

van actief, single tot de verste zeilreizen

DIVERS AANBOD

van Europa tot Kroatië, van de Cariben tot Azië.

VOOR IEDEREEN

van single reizigers tot groepsreizigers

GROEPSREIZEN WEETJES

wist je dat?


ZEILEN GEEFT RUST

en zorgt ervoor dat u helemaal kunt kalmeren. Tijdens het zeilen kunt u helemaal ontspannen of juist ontspannen door inspanning. Het kiezen van een zeilvakantie is dus een echte aanrader.

IN EEN GROEP REIZEN IS LEUK!

Discovery zeilvakanties erin gelooft dat het reizen in een groep erg leuk kan zijn. Juist het feit dat je alleen mee gaat met groepsreizen, zorgt ervoor dat je openstaat voor nieuwe contacten en de meest interessante mensen tegen het lijf zult lopen.

ZEILEN VOOR IEDER WAT WILS

Zeilvakanties zijn er in alle soorten en maten. Het hele jaar door de meest verschillende reizen waar jij van kunt genieten. Of je nu in Nederland blijft gaat in het voorjaar of een verre reis maakt in de zomer, herfst of winter.